Tiedotteet‎ > ‎

Ihmiselon ihanuus ja kurjuus 31.7., 1,8., ja 4.8. Bussikuljetus Tampereelta 4.8.

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 29.7.2013 klo 0.26   [ 29.7.2013 klo 0.34 päivitetty ]
Ihmiselon ihanuus ja kurjuus -näytelmän esityksiä on vielä tällä viikolla: ke 31.7. klo 19, to 1.8. klo 19 ja su 4.8. klo 16 Myllykolun kesäteatterissa (Nobeltie 80, Hämeenkyrö)

Näytelmä perustuu F. E. Sillanpään viimeiseen romaaniin Ihmiselon ihanuus ja kurjuus. Myllykolussa nähdään teoksen kantaesitys teatteriversiona. Sovitus Panu Rajala, ohjaus Marko Saario ja musiikki Roope Mäenpää. Pääosissa Jussi Niinenmaa Martti Hongistona ja Sirpa Eskelä-Haapanen Anna Lepaana.

Näytelmässä on harvinainen pyörivä näyttämö, jonka on suunnitellut Matti Huusari. Totetus hämeenkyröläinen Noin 7 veljestä -ryhmä.

Näytelmän tuottaja ja naispääosan esittäjä Sirpa Eskelä-Haapanen: "Kirjailija Hongisto lähtee "hengittelemään" perheensä luota raikkaampaa ilmaa. Matkalla Hongiston nuoruuden rakastetun ja unelman luo katsoja saa tutustua mm. rymistelevään seurueeseen Tammerissa, monenlaisiin ihmishahmoihin ja -kohtaloihin. Näytelmä nostaa esiin elämän ihanuuden ja kurjuuden hersyvällä huumorilla ja ajatuksia herättävällä tavalla"

Lisätietoa ja lipputilaukset http://www.fesillanpaanseura.org/kesateatteri tai Sirpa Eskelä-Haapanen, p. 040 592 9565.

Teatteribussi
4.8. teatteribussin lähtö Tampereelta Vanhan kirkon edestä klo 15, paluu heti esityksen jälkeen. Matkan hinta on 35 euroa ja sisältää edestakaisen kuljetuksen, teatterilipun ja väliaikatarjoilun: kahvi/tee + makea/suolainen. Retkelle tulee ilmoittautua etukäteen. Matka järjestetään mikäli osallistujia on riittävästi. Ilmoittautuminen ja lisätietoja Sirpa Eskelä-Haapanen, p. 040 592 9565, sirpa.eskela-haapanen (ät) jyu.fi

Toteutus F. E. Sillanpään Seura ry.

Anna Lepaa (Sirpa Eskelä-Haapanen) ja Martti Hongisto (Jussi Niinenmaa). Kuva Erja Joentausta.