Tiedotteet‎ > ‎

Maalaismarkkinat Jumesniemessä

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 4.7.2013 klo 23.14   [ 4.7.2013 klo 23.18 päivitetty ]

Tervetuloa koko perheen maalaismarkkinoille Jumesniemeen sunnuntaina 7.7. klo 10 – 14, (Jumesniementie 411, Hämeenkyrö)

Lampaasta langaksi -markkinateema viihdyttää niin isompia kuin pienempiäkin markkinavieraita. Tarjolla on monenlaista tietoa, taitoa ja tuotetta lampaaseen liittyen. Voit kokeilla karstausta, kehräystä sekä huovutusta opastuksen kera. Pikkuväkeä riemastuttavat markkina-alueella käyskentelevä Late-Lammas sekä Late-Lampaan seikkailurata.

Tuottajilta on jälleen tarjolla herkullista lähiruokaa. On muun muassa suklaata, juustoja, kasviksia, leivonnaisia sekä ternimaitoa nopeimmille. Lisäksi buffetista löytyy lättyjä, makkaraa sekä muuta pientä purtavaa. Herkuttelun lomassa voi käydä tutustumassa paikalle tuotuihin maatalouskoneisiin tai rapsutella lampaita ja vasikoita.

Markkinoilla voi nähdä monenlaisia kädentaitoja. Tule katsomaan nalleverstaalle tai kiertele ihastelemassa käsityökojuja. Hyviä löytöjä voi tehdä myös kirppispöydiltä.

Jos et vielä ole tutustunut ainutlaatuiseen kirkkokouluun (F.E. Sillanpään ensimmäinen koulu), niin nyt se on mahdollista. Ovet ovat avoinna markkinoiden ajan. Koululle on myös koottu näyttely Sillanpään tekstikatkelmista, kannattaa käydä tutustumassa.

Järjestäjä Jumesniemen seudun kyläyhdistys


Muistathan, että 7.7. klo 13 on Ihmiselon ihanuus ja kurjuus -näytelmän teosesittely Töllinmäessä, Hämeenkyrössä. Vapaa pääsy. Järjestäjä F. E. Sillanpään Seura. ry. 7.7. Ihmiselon ihanuus ja kurjuus -näytelmä klo 16 Myllykolun kesäteatterissa.

Kuva http://www.jumesniemi.fi/